enda

Holger Moth

(1919 – 1986)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Klitter 1957 Tilrettelægger DK/Dokumentarfilm
Tidevand og marsk 1957 Tilrettelægger DK/Dokumentarfilm
Norsk elv 1956 Instruktion, Manus, Produktion, Foto DK/Dokumentarfilm
Danske kyster 1954 Instruktion, Manus, Foto, Klip DK/Dokumentarfilm
Dampmaskinen 1947 Produktion DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.