enda

Howard Shore

(1946 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hobbitten: Dragen Smaugs ødemark 2013 Musik U/Spillefilm
Hugo 2012 Musik U/Spillefilm
Hobbitten: En uventet rejse 2012 Musik U/Spillefilm
A dangerous method 2011 Musik U/Spillefilm
Edge of Darkness 2010 Musik U/Spillefilm
The Twilight Saga: Eclipse 2010 Musik U/Spillefilm
Doubt 2009 Musik U/Spillefilm
Den sidste Mimzy 2007 Musik U/Spillefilm
Eastern Promises 2007 Musik U/Spillefilm
The Departed 2006 Musik U/Spillefilm
A History of Violence 2005 Musik U/Spillefilm
The Aviator 2004 Musik U/Spillefilm
Ringenes herre - Kongen vender tilbage 2003 Musik U/Spillefilm
Panic Room 2002 Musik U/Spillefilm
Ringenes herre - De to tårne 2002 Musik U/Spillefilm
Spider 2002 Musik U/Spillefilm
Gangs of New York 2002 Musik U/Spillefilm
Ringenes herre - Eventyret om ringen 2001 Musik U/Spillefilm
The Score 2001 Musik U/Spillefilm
The Yards 2000 Musik U/Spillefilm
High Fidelity 2000 Musik U/Spillefilm
The Cell 2000 Musik U/Spillefilm
Dogma 1999 Musik U/Spillefilm
"Familie" terapi 1999 Musik U/Spillefilm
The Game 1997 Musik U/Spillefilm
Cop Land 1997 Musik U/Spillefilm
Crash 1996 Musik U/Spillefilm
Looking for Richard 1996 Musik U/Dokumentarfilm
That thing you do! 1996 Musik U/Spillefilm
Før og efter 1996 Musik U/Spillefilm
Striptease 1996 Musik U/Spillefilm
Seven 1995 Musik U/Spillefilm
Klienten 1994 Musik U/Spillefilm
Hvem er fuldkommen? 1994 Musik U/Spillefilm
Ed Wood 1994 Musik U/Spillefilm
Skyldig 1993 Musik U/Spillefilm
Mrs. Doubtfire 1993 Musik U/Spillefilm
Philadelphia 1993 Musik U/Spillefilm
Enlig pige søger 1992 Musik U/Spillefilm
Sliver 1992 Musik U/Spillefilm
Et kys før døden 1991 Musik U/Spillefilm
Ondskabens øjne 1990 Musik U/Spillefilm
Tre år i helvede 1989 Musik U/Spillefilm
Hun-djævelen 1989 Musik U/Spillefilm
Big 1988 Musik U/Spillefilm
Blodbrødre 1988 Musik U/Spillefilm
Nadine - en skudsikker affære 1987 Musik U/Spillefilm
Heaven 1987 Musik U/Dokumentarfilm
Fluen 1986 Musik U/Spillefilm
Efter fyraften 1985 Musik U/Spillefilm
Videodrome 1982 Musik U/Spillefilm
Scanners 1980 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.