enda

Hugh Jackman

(1968 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Logan 2017 Medvirkende U/Spillefilm
The Greatest Showman 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Eddie the Eagle 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Pan 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Chappie 2015 Vincent Moore U/Spillefilm
X-Men: Days of Future Past 2014 Logan/Wolverine U/Spillefilm
The Wolverine 2013 Logan / Wolverine, Producer U/Spillefilm
Prisoners 2013 Keller Dover U/Spillefilm
Les Misérables 2012 Jean Valjean U/Spillefilm
Real steel 2011 Charlie Kenton U/Spillefilm
X-Men origins: Wolverine 2009 Logan/Wolverine, Producer U/Spillefilm
Australia 2008 Drover U/Spillefilm
X-Men: The Last Stand 2006 Logan / Wolverine U/Spillefilm
Skyllet væk 2006 Roddy U/Spillefilm
The Prestige 2006 Robert Angier U/Spillefilm
The fountain 2006 Tomas/Tommy/Tom Creo U/Spillefilm
Scoop 2006 Peter Lyman U/Spillefilm
Happy Feet 2006 Memphis U/Spillefilm
Van Helsing 2004 Van Helsing U/Spillefilm
X-Men 2 2003 Wolverine/Logan U/Spillefilm
Swordfish - kodeord Sværdfisk 2001 Medvirkende U/Spillefilm
Kate & Leopold 2001 Leopold Alexis Elijah Walker Gareth Thom U/Spillefilm
Mænd er utrolige 2001 Medvirkende U/Spillefilm
X-Men 2000 Logan / Wolverine U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.