enda

Hugo Bendix

(1894 – 1965)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Der brænder en ild 1962 Mand, hvis bil bliver påkørt DK/Spillefilm
Rikki og mændene 1962 Mand med briller DK/Spillefilm
De sjove år 1959 Eksaminator DK/Spillefilm
Bundfald 1957 Fingeraftryksekspert hos politiet DK/Spillefilm
Farlig ungdom 1953 Fængselsinspektør DK/Spillefilm
Fodboldpræsten 1951 Politimand DK/Spillefilm
Café Paradis 1950 Medlem af bestyrelsen for Britka DK/Spillefilm
Mani 1947 Portier på Hotel Royal DK/Spillefilm
Lise kommer til Byen 1947 Sig selv, inspektør på filmatelier DK/Spillefilm
Elly Petersen 1944 Passager på båd DK/Spillefilm
Moster fra Mols 1943 Overbetjent DK/Spillefilm
Film, Flirt og Forlovelse 1921 Medvirkende DK/Spillefilm
Kornspekulanten 1918 Gæst ved Borgs fest DK/Spillefilm
En landlig Uskyldighed 1916 Medvirkende DK/Kort fiktion
Skyldig - ikke skyldig 1915 Medvirkende DK/Spillefilm
En Dæmon fra Skovene 1915 Tjener hos Miguel DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.