enda

Hugo Hutzelsider

(1931 – 2017)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kalk din jord 1978 Foto DK/Dokumentarfilm
Er det så svært? 1965 Foto DK/Dokumentarfilm
Vi voksne 1963 Foto DK/Spillefilm
Den ene part 1963 Foto U/Kort fiktion
Valg 1962 Foto DK/Dokumentarfilm
Gods 1962 Foto DK/Dokumentarfilm
København - en by i forvandling 1962 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Malkning med maskine 1960 Foto DK/Dokumentarfilm
Civilforsvar 1959 Foto DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.