enda

Hugo J. Fischer

(1881 – 1940)

Filmfotograf. Født 17/4 1881, død 1940. Bror til fotograf Carl Ferdinand Fischer.

Han var fast fotograf for instruktøren Lau Lauritzen Sr. frem til 1928 og fulgte således med Lauritzen, da denne forlod Nordisk Film til fordel for Palladium (Kilde: Paw Kåre Pedersen (2010): "Unge Lau").

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Fy og Bi på Eventyr 1955 Foto Antologi
Kraft og Skønhed 1928 Foto DK/Spillefilm
Vester-Vov-Vov 1927 Foto DK/Spillefilm
Tordenstenene 1927 Foto DK/Spillefilm
Don Quixote 1926 Foto DK/Spillefilm
Dødsbokseren 1926 Foto DK/Spillefilm
Ulvejægerne 1926 Foto DK/Spillefilm
Grønkøbings glade Gavtyve 1925 Foto DK/Spillefilm
Takt, Tone og Tosser 1925 Foto DK/Spillefilm
Lille Lise Letpaataa 1924 Foto DK/Spillefilm
Professor Petersens Plejebørn 1924 Foto DK/Spillefilm
Raske Riviera Rejsende 1924 Foto DK/Spillefilm
Daarskab, Dyd og Driverter 1923 Foto DK/Spillefilm
Blandt Byens Børn 1923 Foto DK/Spillefilm
Kan Kærlighed kureres? 1923 Foto DK/Spillefilm
Vore Venners Vinter 1923 Foto DK/Spillefilm
Sol, Sommer og Studiner 1922 Foto DK/Spillefilm
Han, hun og Hamlet 1922 Foto DK/Spillefilm
Mellem muntre Musikanter 1922 Foto DK/Spillefilm
Han er Mormon 1922 Foto DK/Kort fiktion
Hans Kones Mand 1922 Foto DK/Kort fiktion
Landligger - Idyl - Vandgang 1922 Foto DK/Spillefilm
Amatørdetektiven 1921 Foto DK/Kort fiktion
Den kære Husfred 1921 Foto DK/Kort fiktion
Film, Flirt og Forlovelse 1921 Foto DK/Spillefilm
Hans Ungdomsbrud 1921 Foto DK/Kort fiktion
Tyvepak 1921 Foto U/Spillefilm
Harems-Mystik 1921 Foto DK/Spillefilm
Kæledæggen 1921 Foto DK/Kort fiktion
Kærlighed og Fuglekvidder 1921 Foto DK/Kort fiktion
Skaf mig en Kæreste 1921 Foto DK/Kort fiktion
De livlige Statuer 1921 Foto DK/Kort fiktion
Metode i Galskaben 1921 Foto DK/Kort fiktion
Rejsen til Maanen 1921 Foto DK/Kort fiktion
Reserve-Ægtemanden 1921 Foto U/Spillefilm
Ungkarleliv 1921 Foto DK/Spillefilm
Væddeløberen 1920 Foto DK/Kort fiktion
Bægersvingeren 1920 Foto DK/Kort fiktion
En Sølvbryllupsdag 1920 Foto DK/Kort fiktion
Den forvandlede Don Juan 1920 Foto DK/Kort fiktion
Frøken Larsens Karriere 1920 Foto DK/Spillefilm
Hans bedre Halvdel 1920 Foto DK/Kort fiktion
Hun fik ham ikke 1920 Foto DK/Kort fiktion
Kærlighed og Overtro 1920 Foto DK/Kort fiktion
Det levende Hittegods 1920 Foto DK/Kort fiktion
Den lille Don Juan 1920 Foto DK/Kort fiktion
Den standhaftige Spillemand 1920 Foto DK/Kort fiktion
Den tapre Skrædder 1920 Foto DK/Kort fiktion
En Fiasko 1920 Foto DK/Kort fiktion
Boksernes Konge 1919 Foto DK/Kort fiktion
De er splittergale 1919 Foto DK/Kort fiktion
Byens Herkules 1919 Foto DK/Spillefilm
Brændt a' 1919 Foto DK/Kort fiktion
Han spiller Fodbold 1919 Foto DK/Kort fiktion
Hjertetyven 1919 Foto DK/Spillefilm
Mesterhypnotisøren 1919 Foto DK/Kort fiktion
Fattigdrengen 1919 Foto DK/Spillefilm
En forfløjen Ægtemand 1919 Foto DK/Kort fiktion
Fugleskræmslet 1919 Foto DK/Kort fiktion
Godsejeren 1919 Foto DK/Spillefilm
Han vil til Filmen 1919 Foto DK/Kort fiktion
Hans Kones Veninde 1919 Foto DK/Spillefilm
Har De ikke set Cecilie? 1919 Foto DK/Kort fiktion
Har været med et Brev i Postkassen 1919 Foto DK/Kort fiktion
Hendes Mands Forlovede 1919 Foto DK/Spillefilm
Klavervirtuosen 1919 Foto DK/Spillefilm
Kærlighed og Lotteri 1919 Foto DK/Kort fiktion
En kriminel Historie 1919 Foto DK/Kort fiktion
Livsforsikringsagenten 1919 Foto DK/Kort fiktion
Lotterisedlen 1919 Foto DK/Kort fiktion
Maharajaens Yndlingsflamme 1919 Foto DK/Spillefilm
Manden, der gøer 1919 Foto DK/Kort fiktion
Mandens Overmand 1919 Foto DK/Kort fiktion
Med og uden Kone 1919 Foto DK/Kort fiktion
Mekanik-Pigen 1919 Foto DK/Kort fiktion
Mesterdetektiverne 1919 Foto DK/Kort fiktion
Mælkemandens Hest 1919 Foto DK/Kort fiktion
Nalles Børnehave 1919 Foto DK/Kort fiktion
Nellys Riddere 1919 Foto DK/Kort fiktion
Skandalemageren 1919 Foto DK/Spillefilm
Skruebrækkeren 1919 Foto DK/Kort fiktion
Den skønne Ubekendte 1919 Foto DK/Kort fiktion
Skørtejægeren 1919 Foto DK/Kort fiktion
Den store Gevinst 1919 Foto DK/Kort fiktion
Studentmagersvenden 1919 Foto DK/Kort fiktion
De tossede Mandfolk 1919 Foto DK/Kort fiktion
Ægtemand for en Time 1918 Foto DK/Kort fiktion
Pigespejderen 1918 Foto DK/Spillefilm
Da Tøffelhelten generalstrejkede 1918 Foto DK/Kort fiktion
Damernes Ridder 1918 Foto DK/Kort fiktion
Kærlighed og Pædagogik 1918 Foto DK/Spillefilm
Frøken Theodor 1918 Foto DK/Kort fiktion
Hatten med skatten 1918 Foto DK/Kort fiktion
Den firbenede Sherlock Holmes 1918 Foto DK/Kort fiktion
Han er løbet med min Kone 1918 Foto DK/Kort fiktion
Hans lille Dengse 1918 Foto DK/Kort fiktion
Hjertebetvingeren 1918 Foto DK/Spillefilm
Hjerterkonge 1918 Foto DK/Kort fiktion
Hvis er Barnet? 1918 Foto DK/Kort fiktion
Jalousiens Magt 1918 Foto DK/Kort fiktion
Kærlighedsspekulanten 1918 Foto DK/Kort fiktion
Mirakeltjeneren 1918 Foto DK/Kort fiktion
En moderne Landevejsridder 1918 Foto DK/Spillefilm
Ned med Kærligheden 1918 Foto DK/Kort fiktion
Naar man er ung og forelsket 1918 Foto DK/Kort fiktion
Reservestatisten 1918 Foto DK/Kort fiktion
Straalemesteren 1918 Foto DK/Kort fiktion
Tøffelheltens Fødselsdag 1918 Foto DK/Kort fiktion
En uheldig Tyveknægt 1918 Foto DK/Kort fiktion
Ung Pige i Huset 1918 Foto DK/Kort fiktion
Ægteskabshaderne 1918 Foto DK/Spillefilm
Naar Ungdommen raser 1918 Foto DK/Spillefilm
Den firbenede Barnepige 1918 Foto DK/Kort fiktion
Dansegalskab 1917 Foto DK/Kort fiktion
Abemennesket 1917 Foto DK/Kort fiktion
Ansigtet lyver I 1917 Foto DK/Spillefilm
Diskenspringeren 1917 Foto DK/Kort fiktion
Min Svigerinde fra Amerika 1917 Foto DK/Kort fiktion
De tossede Kvindfolk 1917 Foto DK/Kort fiktion
Den forfulgte Brudgom 1917 Foto DK/Kort fiktion
De forheksede Støvler 1917 Foto DK/Kort fiktion
Et fremmeligt Barn 1917 Foto DK/Kort fiktion
Gentleman for en Time 1917 Foto DK/Kort fiktion
Hyrdepigens Kærlighed 1917 Foto DK/Kort fiktion
Je' sku' tale me' Jør'nsen 1917 Foto DK/Kort fiktion
En livlig Drøm 1917 Foto DK/Kort fiktion
Et livligt Pensionat 1917 Foto DK/Kort fiktion
Den megen Kærlighed 1917 Foto DK/Kort fiktion
Ridderen af den bedrøvelige Skikkelse 1917 Foto DK/Kort fiktion
En uheldig Debut 1917 Foto DK/Kort fiktion
Ung og forelsket 1917 Foto DK/Spillefilm
En hyggelig Morgenudflugt 1917 Foto DK/Kort fiktion
Sufflørens Stedfortræder 1917 Foto DK/Kort fiktion
Den glemsomme Professor 1917 Foto DK/Kort fiktion
Professorens dyrebare Krukke 1917 Foto DK/Kort fiktion
Don Juans Overmand 1916 Foto DK/Kort fiktion
Digteren og Basunblæseren 1916 Foto DK/Kort fiktion
Den livstrætte Theodor 1916 Foto DK/Kort fiktion
Eventyr paa Fodrejsen 1916 Foto DK/Kort fiktion
De evige Flammer 1916 Foto DK/Spillefilm
En bevæget Nat 1916 Foto DK/Kort fiktion
Gammel Ost og Blomsterduft 1916 Foto DK/Kort fiktion
Paraplyen 1916 Foto DK/Kort fiktion
Den flyvende Kuffert 1916 Foto DK/Kort fiktion
En Forbryders Liv og Levned 1916 Foto DK/Spillefilm
Gullasch Grossererens Vogter 1916 Foto DK/Kort fiktion
Konfetti 1916 Foto DK/Kort fiktion
Kærlighed og Skræddergæld 1916 Foto DK/Kort fiktion
En landlig Uskyldighed 1916 Foto DK/Kort fiktion
Livets Genvordigheder 1916 Foto DK/Spillefilm
Min Onkel Generalkonsulen 1916 Foto DK/Kort fiktion
En nobel Fødselsdagsgave 1916 Foto DK/Kort fiktion
En skindød Ægtemand 1916 Foto DK/Kort fiktion
Det stjaalne Navn 1916 Foto DK/Spillefilm
En sød Logerende 1916 Foto DK/Kort fiktion
Den værdifulde Husassistent 1916 Foto DK/Kort fiktion
Den ædle Skrædder 1916 Foto DK/Kort fiktion
Det firbenede Plejebarn 1916 Foto DK/Kort fiktion
En munter Klinik 1916 Foto DK/Kort fiktion
Skinsyge-Digteren 1916 Foto DK/Kort fiktion
Held i Uheld 1915 Foto DK/Kort fiktion
Helten fra Østafrika 1915 Foto DK/Kort fiktion
Hvem var hun? 1915 Foto DK/Kort fiktion
Juvelerernes Skræk 1915 Foto DK/Spillefilm
Kong Bukseløs 1915 Foto DK/Kort fiktion
Kærlighed og Mobilisering 1915 Foto DK/Kort fiktion
Lige for lige 1915 Foto DK/Kort fiktion
En moderne Don Juan 1915 Foto DK/Kort fiktion
De Nygifte 1915 Foto DK/Kort fiktion
Oldtid og Nutid 1915 Foto DK/Kort fiktion
En virkelig Helt 1915 Foto DK/Kort fiktion
De besejrede Pebersvende 1914 Foto DK/Kort fiktion
Herberg for Hjemløse 1914 Foto DK/Kort fiktion
Den kulørte Slavehandler 1914 Foto DK/Spillefilm
Den nye Huslærer 1914 Foto DK/Kort fiktion
Under falsk Flag 1914 Foto DK/Kort fiktion
Kongens Foged 1913 Foto DK/Kort fiktion
Livets Blændværk 1913 Foto DK/Kort fiktion
Nellys Forlovelse 1913 Foto DK/Spillefilm
Den tapre Jacob 1913 Foto DK/Kort fiktion
Morderen Foto DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.