enda

Hugo Øster Bendtsen

(1948 - 1998)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kaos i opgangen 1997 Redaktør Tv-serie
Ørnens øje 1997 Borgvagt DK/Spillefilm
Bryggeren 1996 Tjener Tv-serie
Strenge tider 1994 Viktor Tv-serie
Abelone 1992 Medvirkende Tv-film
Russian pizza blues 1992 Hugo DK/Spillefilm
Jesus vender tilbage 1992 Italian police chief DK/Spillefilm
Det forsømte forår 1992 Mikael Mogensen DK/Spillefilm
De nøgne træer 1991 Chauffør DK/Spillefilm
Cirkus Julius 1988 Baldoni/Fennikel Tv-serie
Johansens sidste ugudelige dage 1988 Chefen Tv-serie
Manden i Månen 1986 Medvirkende DK/Spillefilm
Oviri 1986 Sømand DK/Spillefilm
Rejseholdet 1983 Betjent Tv-serie
Krigsdøtre 1981 Medvirkende Tv-serie
Ret beset 1978 Lars Mortensen/Donny Tv-serie
De vægelsindede 1978 Medvirkende Tv-film
Jørns historie 1976 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.