enda

Ian Bryce

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Transformers: Age of Extinction 2014 Producer U/Spillefilm
Teenage Mutant Ninja Turtles 2014 Producer U/Spillefilm
World War Z 2013 Producer U/Spillefilm
Pain & Gain 2013 Producer U/Spillefilm
Transformers 3 2011 Producer U/Spillefilm
Transformers - De faldnes hævn 2009 Producer U/Spillefilm
Transformers 2007 Produktion U/Spillefilm
The Island 2005 Produktion U/Spillefilm
Tears of the Sun 2003 Produktion U/Spillefilm
Spider-Man 2002 Produktion U/Spillefilm
Almost Famous 2000 Producer U/Spillefilm
Forces of Nature 1999 Produktion U/Spillefilm
Saving private Ryan 1998 Producer U/Spillefilm
Twister 1996 Producer U/Spillefilm
Bondefanget i Beverly Hills 1993 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.