enda

Ian Burns

(1957 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Arvingerne 2 2015 Niels Tv-serie
Plantman 2014 Stemme Spil
Aurum 2012 Nathan Green DK/Kort fiktion
Outsider 1:3 2012 Læge Tv-serie
Outsider 2:3 2012 Læge Tv-serie
Outsider 3:3 2012 Læge Tv-serie
Gummi T 2012 Amerikansk vært DK/Spillefilm
Grantræet 2011 Skovarbejder DK/Kort fiktion
Westbrick Murders 2010 Seamus DK/Spillefilm
Tony Venganza 2010 Limey DK/Spillefilm
Absalons hemmelighed 2006 Edward Milton Tv-serie
Her i nærheden 2000 Fremmed kunde DK/Spillefilm
Alle tiders julemand 1997 Mess Tv-serie
Et hundeliv 1996 Medvirkende DK/Kort fiktion
Kun en pige 1995 Korrespondent DK/Spillefilm
Prinsen af Jylland 1994 Bodvar U/Spillefilm
Blændet 1992 Medvirkende Tv-serie
Russian pizza blues 1992 Bill, engelsk fotograf DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.