enda

Ian Hansen

(1968 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dræberne fra Nibe 2017 Droneoperatør DK/Spillefilm
Underverden 2017 Droneoperatør DK/Spillefilm
Far er død nu 2016 Fotograf DK/Kort fiktion
Juleønsket 2015 Fotograf Tv-serie
Far til fires vilde ferie 2015 Octocopter-operatør DK/Spillefilm
Under sandet 2015 Droneoperatør DK/Spillefilm
Lev stærkt 2014 A-fotograf DK/Spillefilm
Krummerne - alt på spil 2014 Cheffotograf DK/Spillefilm
Flyvere i natten 2014 Octocopter-operatør DK/Kort fiktion
Rytteriet II 2013 Fotograf, 2. unit Tv-serie
A-klassen 2012 Kameraassistent Tv-serie
ID:A 2011 Fotograf DK/Spillefilm
Zoomerne 2009 Foto DK/Spillefilm
Dig og mig 2008 Foto DK/Spillefilm
Isas stepz 2008 Foto Tv-serie
Gaven 2008 B-fotograf DK/Spillefilm
Om natten 2007 Foto DK/Kort fiktion
Vikaren 2007 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Råzone 2006 Foto, Stills DK/Spillefilm
Elgen kommer 2006 Foto DK/Dokumentarfilm
Sommerfuglekvinden 2005 Foto DK/Kort fiktion
Drengen og træet 2005 Foto DK/Kort fiktion
Bag det stille ydre 2005 B-fotograf DK/Spillefilm
Strings 2004 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Stressless 2003 Foto DK/Eksperimentalfilm
Jailbird 2003 Foto DK/Kort fiktion
Små mænd med store problemer 2003 Fotograf DK/Kort fiktion
Fangen 2003 Fotograf DK/Kort fiktion
Tvilling 2003 Grip DK/Spillefilm
Depotet 2003 Belyser DK/Kort fiktion
Regel nr. 1 2003 B-fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Prisen 2001 Foto DK/Kort fiktion
Notater om tavshed 2001 Foto DK/Dokumentarfilm
Gottlieb 2001 Foto DK/Kort fiktion
Postkort fra Mars 2001 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Ilddaab 1999 Fotograf DK/Kort fiktion
Idioterne 1998 Fotografassistent DK/Spillefilm
Bryllupsnatten 1997 Belyser DK/Kort fiktion
De største helte 1996 Location scout DK/Spillefilm
Portland 1996 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Menneskedyret 1995 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.