enda

Ian McKellen

(1939 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Mr. Holmes 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Hobbitten: Femhæreslaget 2014 Gandalf den Grå U/Spillefilm
Hobbitten: Dragen Smaugs ødemark 2013 Gandalf U/Spillefilm
Den dag mine følelser blev væk 2013 Fortæller U/Kort fiktion
Hobbitten: En uventet rejse 2012 Gandalf U/Spillefilm
Da Vinci mysteriet 2006 Sir Leigh Teabing U/Spillefilm
X-Men: The Last Stand 2006 Eric Lehnsherr / Magneto U/Spillefilm
Skyllet væk 2006 The toad U/Spillefilm
Ringenes herre - Kongen vender tilbage 2003 Gandalf U/Spillefilm
X-Men 2 2003 Magneto/Erik Magnus Lehnsherr U/Spillefilm
Ringenes herre - De to tårne 2002 Gandalf U/Spillefilm
Ringenes herre - Eventyret om ringen 2001 Gandalf U/Spillefilm
Den gode elev 1998 Kurt Dussander U/Spillefilm
Gods and Monsters 1998 James Whale U/Spillefilm
Han kom fra havet 1998 Medvirkende U/Spillefilm
Richard III 1995 Richard III, Manus, Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.