enda

Iben Wurbs

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Gotha - kult, kitsch og b-film 1996 Medvirkende Tv-serie
Vladimir og Rosa 1985 Medvirkende DK/Kort fiktion
Stine, Anders og Jeanette 1983 Anders, Manus Tv-serie
Bamses billedbog 1983 Snupsedyret Tv-serie
Lus 1983 Medvirkende DK/Kort fiktion
Mads og Mikkel 1981 Nolle U/Spillefilm
Familien med de 100 børn 1972 Basundamen DK/Spillefilm
En nøgle til 1970 Tove Tv-serie
Legestue 1969 Filuren, Producer, Dukkefører, Manuskript Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.