enda

Idris Elba

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Molly's Game 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Det mørke tårn 2017 Medvirkende U/Spillefilm
The Mountain Between Us 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Zootropolis 2016 Stemme U/Spillefilm
Star Trek Beyond 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Junglebogen 2016 Stemme U/Spillefilm
The Gunman 2015 DuPont U/Spillefilm
No Good Deed 2014 Colin U/Spillefilm
Mandela: Vejen til frihed 2013 Nelson Mandela U/Spillefilm
Pacific Rim 2013 Stacker Pentecost U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.