enda

Ilja Nielsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Min søsters børn alene hjemme 2012 SFX-tekniker DK/Spillefilm
Zozo 2005 Special effect U/Spillefilm
Gamle mænd i nye biler 2002 SFX-koordinator DK/Spillefilm
Monas verden 2001 Special effects DK/Spillefilm
Skjulte spor 2000 SFX-koordinator Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.