enda

Ina-Miriam Rosenbaum

(1959 - )

Skuespillerinde. Datter af skuespiller og entertainer Simon Rosenbaum.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sange i solen 2017 Medvirkende DK/Spillefilm
Du forsvinder 2017 Herdis Lebech DK/Spillefilm
Højt skum - en film om Storm P. 2015 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Afvej 2015 Kirsten DK/Kort fiktion
Borgen 1 2010 Frk. Steensgaard Tv-serie
Over gaden under vandet 2009 Lærerinde DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Lisbeth Hart Hansen Tv-serie
Plan B 2002 Nicos mor Tv-serie
Ovartaci - Kunstner på psykiatrisk hospital 1999 Speaker DK/Dokumentarfilm
Bryggeren 1996 Christine, kokkepige Tv-serie
Snøvsen ta'r springet 1994 Snøvsen DK/Spillefilm
Morfars rejse 1993 Vera U/Spillefilm
Snøvsen 1992 Snøvsen DK/Spillefilm
Johannes' hemmelighed 1985 Jesus DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.