enda
Person

Ina-Miriam Rosenbaum

(1959 – )

Skuespillerinde. Datter af skuespiller og entertainer Simon Rosenbaum.

Filmografi Musik
Titel År Funktion Kategori
Agent 2023 Vibeke Tv-serie
Den Næstsidste 2021 Viceværten DK/Spillefilm
Hvad hvis alle farver var blå? 2018 Elise DK/Kort fiktion
Sange i solen 2017 Medvirkende DK/Spillefilm
Du forsvinder 2017 Herdis Lebech DK/Spillefilm
Højt skum - en film om Storm P. 2015 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Afvej 2015 Kirsten DK/Kort fiktion
Borgen 1 2010 Frk. Steensgaard Tv-serie
Over gaden under vandet 2009 Lærerinde DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Lisbeth Hart Hansen Tv-serie
Plan B 2002 Nicos mor Tv-serie
Ovartaci - Kunstner på psykiatrisk hospital 1999 Speaker DK/Dokumentarfilm
Bryggeren 1996 Christine, kokkepige Tv-serie
Snøvsen ta''r springet 1994 Snøvsen DK/Spillefilm
Morfars rejse 1993 Vera U/Spillefilm
Snøvsen 1992 Snøvsen DK/Spillefilm
Johannes'' hemmelighed 1985 Jesus DK/Kort fiktion