enda

Inge Sofie Skovbo

(1953 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Anja & Viktor - brændende kærlighed 2007 Jette, Anjas mor DK/Spillefilm
Se til venstre, der er en svensker 2003 Læge DK/Spillefilm
Skjulte spor 2000 Lisbeth Reinhard, Lisas mor Tv-serie
Kærlighed ved første hik 1999 Jette, Anjas mor DK/Spillefilm
Slangehud 1999 Dommeren Tv-film
Dybt vand 1999 Medvirkende Tv-film
Strisser på Samsø 1997 Lilian Lyttke Tv-serie
Sunes familie 1997 Fru Bendsen DK/Spillefilm
TAXA 1997 Medvirkende Tv-serie
Bryggeren 1996 Frøken Juliane Nielsen Tv-serie
Kun en pige 1995 Olga Jensen DK/Spillefilm
Strenge tider 1994 Medvirkende Tv-serie
Tre ludere og en lommetyv 1993 Medvirkende Tv-serie
Skyggen af Emma 1988 Emmas mor DK/Spillefilm
Misantropen 1981 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.