enda

Ingmar Bergman

(1918 – 2007)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bergman - Et år, et liv 2018 Medvirkende U/Dokumentarfilm
Searching for Ingmar Bergman 2018 Medvirkende U/Dokumentarfilm
Saraband 2003 Instruktion, Manus Tv-film
Ingmar Bergman; intermezzo 2002 Medvirkende U/Dokumentarfilm
Troløs 2000 Manus U/Spillefilm
Ingmar Bergman - om liv og arbejde 1998 Medvirkende U/Dokumentarfilm
Larmar och gör sig till 1997 Instruktion, Manus Tv-film
Sista skriket 1995 Instruktion, Manus Tv-film
Markisinnan de Sade 1992 Instruktion, Manus Tv-film
Den gode vilje 1992 Manus U/Spillefilm
Søndagsbarn 1992 Manus U/Spillefilm
De to salige 1986 Instruktion Tv-film
Dokument Fanny och Alexander 1986 Instruktion, Medvirkende, Manus U/Dokumentarfilm
Dom Juan 1985 Instruktion Tv-film
Karins ansigt 1983 Instruktion, Manus U/Dokumentarfilm
Hustruskolan 1983 Instruktion Tv-film
Fanny og Alexander 1982 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Fra marionetternes liv 1980 Instruktion, Manus Tv-film
Fårö-dokument 1979 Instruktion, Reporter, Manus U/Dokumentarfilm
Høstsonaten 1978 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Slangens æg 1977 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Paradishuset 1977 Producer U/Spillefilm
Tryllefløjten 1974 Instruktion, Manus Tv-film
Misantropen 1974 Instruktion Tv-film
Scener fra et ægteskab 1973 Instruktion, Manus Tv-serie
Hvisken og råb 1972 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Berøringen 1971 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Passion 1969 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Ulvetimen 1968 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Skammen 1968 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Ritualerne 1968 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Stimulantia 1967 Instruktion, Manus, Foto U/Spillefilm
Persona - Sonate for to 1966 Instruktion, Manus, Produktion, Producer U/Spillefilm
Don Juan 1965 Instruktion Tv-film
Syv glade enker 1964 Instruktion U/Spillefilm
Lys i mørket 1962 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Stilheden 1962 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Som i et spejl 1961 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Djævelens øje 1960 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Jomfrukilden 1960 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Livets under 1958 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Ansigtet 1958 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Rabies 1958 Instruktion Tv-film
Ved vejs ende 1957 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det syvende segl 1956 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Sommernattens smil 1955 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Kvindedrømme 1955 Instruktion, Manus U/Spillefilm
En lektion i kærlighed 1954 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Gøglernes aften 1953 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Sommeren med Monika 1952 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Mens kvinder venter 1952 Instruktion, Manus U/Spillefilm
To mennesker 1950 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Sommerleg 1950 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Sådan noget sker ikke her 1950 Instruktion U/Spillefilm
Fængsel 1949 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Tørst 1949 Instruktion U/Spillefilm
Havnebyens fristelser 1948 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Eva 1948 Manus U/Spillefilm
Sømandstøsen 1947 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Musik i mørke 1947 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det regner på vor kærlighed 1946 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Moderhjertet 1946 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Forfulgt 1944 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.