enda

Ingrid Søe

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Snart kommer tiden 2006 Kostumer DK/Kort fiktion
Store planer 2005 Chefkostumier DK/Spillefilm
Strings 2004 Kostumedesigner DK/Spillefilm
En som Hodder 2003 Kostumer DK/Spillefilm
Manden bag døren 2003 Chefkostumier DK/Spillefilm
Okay 2002 Kostumer DK/Spillefilm
Max 2000 Kostumer DK/Spillefilm
Forbudt for børn 1998 Kostumer DK/Spillefilm
Den sidste viking 1997 Kostumer DK/Spillefilm
Portland 1996 Kostumedesigner DK/Spillefilm
Retfærdighedens rytter 1989 Kostumer DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.