enda

Io Helweg

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Yderst hemmeligt 2018 Grafik Spil
Mallorca 2009 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Ulykkesfugl 2008 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Knus 2007 Scenograf DK/Kort fiktion
Terapi 2006 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Lukas 2005 Scenograf DK/Kort fiktion
Woyzeks sidste symfoni 2001 Sceneassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.