enda

Ivan Molina Carmona

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Valhalla 2019 Focus puller DK/Spillefilm
De Frivillige 2019 B-fotograf DK/Spillefilm
Christian IV - Den sidste rejse 2018 B-fotograf DK/Spillefilm
Norskov 2 2017 Focus puller Tv-serie
Arvingerne 3 2017 Focus puller Tv-serie
Sorte måne 2015 Focus puller DK/Kort fiktion
I lossens time 2013 B-fotograf DK/Spillefilm
Nordvest 2013 B-fotograf DK/Spillefilm
Hvor lyset kommer ind 2013 B-fotograf DK/Kort fiktion
The Art of Crossing a Bridge 2012 Cheffotograf DK/Kort fiktion
Forbandelsen 2012 Belyser DK/Kort fiktion
M for Markus 2011 Belysningsmester DK/Kort fiktion
No Exit 2010 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Hævnen 2010 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Bastion 2008 Klipper DK/Kort fiktion
Evigt elskes kun det tabte 2008 B-fotograf DK/Kort fiktion
Sommer 2008 Belyser Tv-serie
Paragraf 15 2007 Belyser DK/Kort fiktion
Daddy-O 2006 Belyser DK/Kort fiktion
Tre somre 2006 Belyser DK/Kort fiktion
Pels Pelsen 2006 Belyser DK/Kort fiktion
Et andet sted 2006 Belyser DK/Kort fiktion
Genskabelsen 2006 Belyser DK/Kort fiktion
Hjemkomst 2004 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Baltic Reflections 2003 Klip DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.