enda

Jack Rapke

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Flight 2012 Producer U/Spillefilm
Milo på Mars 2011 Producer U/Spillefilm
A christmas carol 2009 Producer U/Spillefilm
Beowulf 2007 Produktion U/Spillefilm
Monster huset 2006 Produktion U/Spillefilm
Matchstick Men 2003 Produktion U/Spillefilm
Bag facaden 2000 Produktion U/Spillefilm
Cast Away 2000 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.