enda

Jacob Oliver Krarup

(1982 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mugge & vejfesten 2019 Associate producer DK/Spillefilm
Skybrud 2014 Producer DK/Kort fiktion
Ártún 2014 Producer U/Kort fiktion
Hvalfjord 2013 Producer DK/Kort fiktion
Sort hvid dreng 2012 Producer DK/Dokumentarfilm
Telefonbesked fra mor 2012 Producer DK/Dokumentarfilm
Rupture 2011 Line producer DK/Kort fiktion
From Palestine with Love 2010 Producer DK/Dokumentarfilm
Huset overfor 2009 Producer DK/Kort fiktion
Afvist 2009 Producer DK/Dokumentarfilm
MollyCam 2008 Produktion DK/Spillefilm
Frøken Julie genbesøgt 2008 Producer DK/Kort fiktion
Vinterferie 2008 Producer DK/Dokumentarfilm
Sprækker 2005 Producer DK/Kort fiktion
2 ryk og en aflevering 2003 Jakob DK/Spillefilm
Antons blå flyver 1996 Anton DK/Spillefilm

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
SONIC:DOX AWARD 2012 CPH:DOX 2012 Sort hvid dreng
Best Mid Length Documentary 2014 Athens Olympia Int. Film Festival For Children and Young People 2014 Sort hvid dreng
Special Mention 2013 Cannes, Festival de 2013 Hvalfjord
Best Short Fiction 2013 Warsaw International Film Festival 2013 Hvalfjord
Golden Spike Award 2013 Giffoni Film Festival 2013 Hvalfjord
Bedste Europæiske Kortfilm 2013 Ghent Flanders Int. Film Festival 2013 Hvalfjord
Special Mention 2013 Chicago International Film Festival 2013 Hvalfjord
Golden Starfish for Best Short Film 2013 Hamptons Film Festival 2013 Hvalfjord
Best Short Fiction 2013 Reykjavik Film Festival 2013 Hvalfjord
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Ghent Flanders Int. Film Festival 2016-10-11 Hvalfjord
Athens Olympia Int. Film Festival For Children and Young People 2014-11-29 Sort hvid dreng
Lübeck, Nordische Filmtage 2014-10-29 Ártún
Hamptons Film Festival 2014-10-09 Ártún
Seattle International Film Festival 2014-05-15 Hvalfjord
Göteborg International Film Festival 2014-01-24 Hvalfjord
Los Angeles, AFI Int. Festival 2013-11-07 Hvalfjord
Lübeck, Nordische Filmtage 2013-10-30 Hvalfjord
Warsaw International Film Festival 2013-10-11 Hvalfjord
Chicago International Film Festival 2013-10-10 Hvalfjord
Hamptons Film Festival 2013-10-10 Hvalfjord
Ghent Flanders Int. Film Festival 2013-10-08 Hvalfjord
Reykjavik Film Festival 2013-09-26 Hvalfjord
Malmö Nordisk Panorama 2013-09-20 Sort hvid dreng
Helsinki Film Festival - Love & Anarchy 2013-09-19 Hvalfjord
Odense Internationale Film Festival 2013-08-26 Hvalfjord
Melbourne Film Festival 2013-07-25 Hvalfjord
Giffoni Film Festival 2013-07-19 Hvalfjord
SilverDocs AFI Documentary Festival 2013-06-19 Sort hvid dreng
Sydney Film Festival 2013-06-05 Hvalfjord
Zlin Int. Film Festival for Children & Youth 2013-05-27 Sort hvid dreng
Krakow Film Festival 2013-05-26 Sort hvid dreng
Cannes, Festival de 2013-05-15 Hvalfjord
Jeonju International Film Festival 2013-04-26 Sort hvid dreng
Thessaloniki Documentary Festival 2013-03-15 Sort hvid dreng
Malmö, BUFF 2013-03-11 Sort hvid dreng
Göteborg International Film Festival 2013-01-25 Sort hvid dreng
Tehran, Cinéma Vérité, Documentary Film Festival 2012-11-03 Telefonbesked fra mor
CPH:DOX 2012-11-01 Sort hvid dreng
Chicago Int. Children's Film Festival 2006-10-01 Sprækker
Aarhus, Nordisk Panorama 2006-09-22 Sprækker
Odense Internationale Film Festival 2006-08-15 Sprækker
Giffoni Film Festival 2006-07-15 Sprækker
Kristiansand International Children's Film Festival 2006-04-25 Sprækker
Berlinale 2006-02-09 Sprækker
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.