enda

Jacob Riising

(1978 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Far til fire på toppen 2017 Chef DK/Spillefilm
Lillemand 2015 Jacob Tv-serie
MGP Missionen 2013 MGP vært DK/Spillefilm
Cirkusliv i savsmuld 2011 Jacob Tv-serie
Cirkus Summarum 2011 Jacob Tv-serie
Jul i verdensrummet 2006 Mark Henriksen Tv-serie
Junior 2003 Manus Tv-serie
Trafikdengsen 2001 Producer Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.