enda

Jacob Svensson

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Selvhenter 2019 Produktionsleder DK/Spillefilm
Christian IV - Den sidste rejse 2018 Produktionsleder DK/Spillefilm
Vildheks 2018 Produktionsleder (præproduktion) DK/Spillefilm
Uro 2017 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Underverden 2017 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Shelley 2016 Produktion DK/Spillefilm
Sorgenfri 2016 Set manager, Produktionsleder, 2. unit DK/Spillefilm
Sorte måne 2015 Produktionsleder DK/Kort fiktion
I dine hænder 2015 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Ækte vare 2014 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.