enda

Jacob Thomas Pilgaard

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Kød & blod 2020 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
De frivillige 2019 3. instruktørassistent DK/Spillefilm
Harpiks 2019 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Castingen af en uskyldig kvinde 2018 Instruktion, Manuskriptforfatter DK/Kort fiktion
Happy ending 2018 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Lykke-Per 2018 3. instruktørassistent DK/Spillefilm
Se, hvilken klovn 2017 Instruktion, Manuskript, Co-producer DK/Kort fiktion
Mod toppen af bjerget 2015 Instruktion, Manuskript DK/Kort fiktion
Helleflynder 2015 Scenograf DK/Kort fiktion
Mellem himmel & helvede 2015 Manuskript DK/Kort fiktion
Girls Night Out 2014 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
For det fælles bedste 2014 Manusforfatter DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.