enda

Jacob Wellendorf

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hvide kæbe 2014 Manuskript DK/Dokumentarfilm
Thea og den vilde flod 2012 Instruktion, Manus, Foto, Klip DK/Kort fiktion
Det gule hus - Ella og hendes Papa 2011 Instruktion, Manus, Foto, Klip DK/Dokumentarfilm
Det gule hus - Blomsterdronningen 2011 Instruktion, Manus, Foto, Klip DK/Dokumentarfilm
Det gule hus - Superhelten Kevin 2011 Instruktion, Manus, Foto, Klip DK/Dokumentarfilm
Det gule hus - Gamle Johanne 2011 Instruktion, Manus, Foto, Klip DK/Dokumentarfilm
Det gule hus - Drømmevæsnerne 2011 Instruktion, Manus, Foto, Klip DK/Dokumentarfilm
Storvask 2010 Manus, Klipper Tv-serie
Med tog i Indien 2005 Instruktion, Manuskript, Fotograf DK/Dokumentarfilm
På eventyr i Indien 2005 Instruktion, Klipper, Manuskript, Fotograf DK/Dokumentarfilm
Outside 2005 Produktion DK/Eksperimentalfilm
No Direction #1 2005 Produktion DK/Eksperimentalfilm
Febris 2003 Instruktion, Manus, Produktion, Klipper DK/Kort fiktion
Adam 2000 Manus, Foto DK/Kort fiktion
Bag spejlet 1998 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Kuffertsjælen 1994 Instruktion, Manus, Klip, Lyd DK/Eksperimentalfilm
Kend din karma 1992 Instruktion, Manus DK/Eksperimentalfilm

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
Speciel Mention 2006 Odense Internationale Film Festival 2006 Outside
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Aarhus, Nordisk Panorama 2006-09-22 Outside
Odense Internationale Film Festival 2006-08-15 Outside
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.