enda

Jacque Lauritsen

(1958 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Herrens veje 1 2017 Bartender Tv-serie
Skammerens datter 2015 Bager DK/Spillefilm
The Matjulskis 2008 Marco Matjulski DK/Kort fiktion
Flammen & Citronen 2008 Vinhandler DK/Spillefilm
Forestillinger 2007 Claus Tv-serie
Find Nemo 2003 Jacques U/Spillefilm
Ørnens øje 1997 Munk DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.