enda

Jacques Perrin

(1941 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Oceans 2009 Instruktion, Producer U/Dokumentarfilm
Koret 2004 Produktion U/Spillefilm
Fugle på rejse 2001 Instruktion, Speaker, Manus, Produktion U/Dokumentarfilm
Himalaya 1999 Produktion U/Spillefilm
Microcosmos 1996 Producer U/Dokumentarfilm
Blodig arv 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Gidsel i Libanon 1991 Produktion U/Spillefilm
Mine aftener i Paradis 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Blanche 1971 Medvirkende U/Spillefilm
Z 1968 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.