enda

Jakob Bonfils

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Henning Larsen - lyset og rummet 2012 Steadicam DK/Dokumentarfilm
Antichrist 2009 Kameraoperatør DK/Spillefilm
Lille soldat 2008 B-fotograf DK/Spillefilm
Album 2008 Fotograf, 2. unit Tv-serie
Forestillinger 2007 Fotograf Tv-serie
Klinteskoven 2007 Steadicam DK/Dokumentarfilm
Tempelriddernes skat II 2007 Steadicam DK/Spillefilm
Direktøren for det hele 2006 Kameraoperatør, Automavision-udvikler DK/Spillefilm
1 : 1 2006 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Fidibus 2006 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Arkitekten der blev væk - eller hvem var Eigtved? 2005 Steadicam-operatør DK/Dokumentarfilm
Kim Novak badede aldrig i Genesarets sø 2005 Steadicam-operatør U/Spillefilm
Drabet 2005 Fotograf DK/Spillefilm
Unge Andersen 2005 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Far til fire - gi'r aldrig op! 2005 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Anklaget 2005 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Silkevejen 2004 Fotograf DK/Spillefilm
Krøniken 2004 Steadicam-operatør Tv-serie
Pusher II 2004 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Det ulogiske instrument 2003 Foto DK/Dokumentarfilm
Lykkevej 2003 2. fotograf DK/Spillefilm
Dogville Confessions 2003 Fotograf, 2. unit DK/Dokumentarfilm
Dogville 2003 Teknisk supervisor DK/Spillefilm
Møgunger 2003 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Reconstruction 2003 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
De fem benspænd 2003 Fotograf, 3. unit (The conversations) DK/Dokumentarfilm
Palle Nielsen - mig skal intet fattes 2002 Foto DK/Dokumentarfilm
It's all about love 2002 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Herretoilettet 2001 Foto DK/Kort fiktion
Code of Conduct 2001 Fotograf DK/Kort fiktion
Den serbiske dansker 2001 Steadicam-operatør Tv-film
Her i nærheden 2000 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Edderkoppen 2000 Steadicam-operatør Tv-serie
Carl-Henning Pedersen: Mellem himmel og jord - der hvor stjernerne bor 1998 Foto DK/Dokumentarfilm
Inger Christensen - Cikaderne findes 1998 Foto DK/Dokumentarfilm
Taber! 1998 Steadicam-operatør DK/Kort fiktion
Når mor kommer hjem... 1998 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Så smukt! 1998 Steadicam-operatør DK/Kort fiktion
Jerusalem 1996 Steadicam-operatør U/Spillefilm
Portland 1996 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Onde år 1995 Steadicam-operatør, Steadicam Tv-film
Cirkus Ildebrand 1995 Fotograf DK/Spillefilm
Operation Cobra 1995 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Carl Th. Dreyer - Min metier 1995 Grip DK/Dokumentarfilm
Carmen & Babyface 1995 Grip DK/Spillefilm
Farligt venskab 1995 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Monument & fornuft - om bygning og tanke, rum og lys 1993 Grip DK/Dokumentarfilm
Åndernes hus 1993 Grip U/Spillefilm
Europa 1991 Grip DK/Spillefilm
Kajs fødselsdag 1990 Grip DK/Spillefilm
Lad isbjørnene danse 1990 Grip DK/Spillefilm
Tekno Love 1989 Lys DK/Spillefilm
Retfærdighedens rytter 1989 Grip DK/Kort fiktion
Isolde 1989 Grip DK/Spillefilm
Lykken er en underlig fisk 1989 Grip DK/Spillefilm
Walter og Carlo i Amerika 1989 Grip DK/Spillefilm
En afgrund af frihed 1989 Grip DK/Spillefilm
Den skjulte virkelighed 1988 Lys DK/Dokumentarfilm
Baby Doll 1988 Grip DK/Spillefilm
Rødtotterne og Tyrannos 1988 Grip DK/Spillefilm
Walter og Carlo - op på fars hat 1985 Lys DK/Spillefilm
Hodja fra Pjort 1985 Stillfotograf DK/Spillefilm
Ofelia kommer til byen 1985 Stillfotograf DK/Spillefilm
Tonny Toupé show 1985 Grip Tv-serie
Tukuma 1984 Stillfotograf DK/Spillefilm
Men det var godt betalt 1983 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Fremtid søges! 1982 Foto DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.