enda

Jakob Eriksen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Justitsmord 2018 Grafik, Grading Dokumentarserie
Drabet uden lig (oversigt) 2018 Grafik, Grading Dokumentarserie
Lejemorderen 2018 Grafik, Grading Dokumentarserie
Skæbnemødet 2018 Grafik, Grading Dokumentarserie
Kronvidnerne 2018 Grafik, Grading Dokumentarserie
Varevognen 2018 Grafik, Grading Dokumentarserie
Beviset 2018 Grafik, Grading Dokumentarserie
Vitello 2018 Teknisk konsulent DK/Spillefilm
Exodus 2013 Compositor DK/Kort fiktion
Seven Minutes in the Warsaw Ghetto 2012 Compositing DK/Kort fiktion
Nissernes ø 2003 Visual effects Tv-serie
Alletiders julemand 1997 Online-klipper Tv-serie
Alle tiders julemand 1997 Online-klipper Tv-serie
Alle tiders nisse 1995 Online-klipper, 3D Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.