enda

James Fox

(1939 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
1864 2014 Lord Palmerston Tv-serie
Resten af dagen 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Muldvarpen 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Vejen til Indien 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Greystoke, beretningen om Tarzan, abernes konge 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Flip ud 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Arabella 1967 Medvirkende U/Spillefilm
Disse prægtige mænd i deres flyvende maskiner 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.