enda

James Vanderbilt

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Truth 2015 Instruktion U/Spillefilm
White House Down 2013 Manus, Producer U/Spillefilm
The Amazing Spider-Man 2012 Manuskript U/Spillefilm
Zodiac 2007 Manus, Produktion U/Spillefilm
Basic 2003 Manus, Producer U/Spillefilm
Darkness Falls 2003 Manus U/Spillefilm
Welcome to the jungle 2003 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.