enda

Jamie Foxx

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Robin Hood 2018 Medvirkende U/Spillefilm
The Amazing Spider-Man 2 2014 Electro/Max Dillon U/Spillefilm
White House Down 2013 Præsident Sawyer U/Spillefilm
Django Unchained 2012 Django U/Spillefilm
Solisten 2009 Nathaniel Ayers U/Spillefilm
Nådeløs hævn 2009 Nick Rice U/Spillefilm
The Kingdom 2007 Ronald Fleury U/Spillefilm
Dreamgirls 2006 Curtis Taylor Jr. U/Spillefilm
Miami Vice 2006 Ricardo Tubbs U/Spillefilm
Ray 2004 Ray Charles U/Spillefilm
Collateral 2004 Max U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.