enda

Jamie Ryan

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Tordenskjold & Kold 2016 Runner DK/Spillefilm
Flaskepost fra P 2016 Runner DK/Spillefilm
Mænd og høns 2015 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Steppeulven 2014 Runner DK/Spillefilm
Fuglejagten 2012 Runner DK/Spillefilm
Undskyld jeg forstyrrer 2012 Runner DK/Spillefilm
Blekingegade 2010 Runner Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.