enda

Jan Andersen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Weather forecast 1994 Medvirkende DK/Kort fiktion
Møv og Funder 1991 Lys DK/Spillefilm
Europa 1991 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Lad isbjørnene danse 1990 Belysningsassistent DK/Spillefilm
En afgrund af frihed 1989 Lys DK/Spillefilm
Christian 1989 Lys DK/Spillefilm
300 mil til himlen 1989 Lys DK/Spillefilm
Århus by Night 1989 Belysningsassistent DK/Spillefilm
17 op 1989 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Tarzan Mama Mia 1989 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Pigen i gyngen 1988 Lyssætter U/Spillefilm
Elvis Hansen - en samfundshjælper 1988 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.