enda

Jan Hertz

(1949 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mennesker bliver spist 2015 Malthes far DK/Spillefilm
Krummerne - så er det jul igen 2006 Advokat Seiersen DK/Spillefilm
Bag det stille ydre 2005 Ejendomsmægler DK/Spillefilm
Bertram & co 2002 Bankdirektør DK/Spillefilm
Den eneste ene 1999 Læge DK/Spillefilm
Klinkevals 1999 Præst DK/Spillefilm
Olsen-bandens sidste stik 1998 Ejendomsmægler DK/Spillefilm
Sunes familie 1997 Tjener DK/Spillefilm
Charlot og Charlotte 1996 Sten Almann (3) Tv-serie
Kærlighed ved første desperate blik 1994 Jacob DK/Spillefilm
Jesus vender tilbage 1992 Diplomat DK/Spillefilm
Krummerne 1991 Ejendomsmægler DK/Spillefilm
Elvis Hansen - en samfundshjælper 1988 Instruktion, Baron DK/Spillefilm
Mord i Paradis 1988 Gittes chauffør DK/Spillefilm
Den kroniske uskyld 1985 Købmand DK/Spillefilm
Rejseholdet 1983 Jørgen Schmidt Tv-serie
Attentat 1980 Voldelig politimand DK/Spillefilm
Fængslende feriedage 1978 Betjent DK/Spillefilm
Piger i trøjen 2 1976 Redaktør DK/Spillefilm
En by i provinsen 1976 Vagthavende Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.