enda

Jan Richter-Friis

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ved verdens ende 2009 Foto DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat 2006 Foto DK/Spillefilm
Sprængfarlig bombe 2006 2. fotograf DK/Spillefilm
Frunk 2003 Konsulent DK/Kort fiktion
Rejseholdet 2000 Foto Tv-serie
Ørnens øje 1997 Fotograf (suppl. optagelser) DK/Spillefilm
Casanova 1990 Foto DK/Spillefilm
Et andet sted 1990 Foto DK/Kort fiktion
Lad isbjørnene danse 1990 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Minder fra Transsylvanien 1989 Foto DK/Kort fiktion
En verden til forskel 1989 Fotograf DK/Spillefilm
Huller i suppen 1988 Foto DK/Spillefilm
Elise 1985 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Busters verden 1984 Stillfotograf DK/Spillefilm
Forbrydelsens element 1984 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Isfugle 1983 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.