enda

Jan Rüsz

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Kontrolleret Kaos - Fra krig til kunst 2013 Foto DK/Dokumentarfilm
August 2012 Fotograf DK/Kort fiktion
Don Giovanni 6D 2009 Lyd DK/Kort fiktion
Dagene imellem 2006 Fotograf, Belyser DK/Kort fiktion
Det stjålne alfabet 2001 Foto DK/Dokumentarfilm
Katja og englen 1995 Stills DK/Kort fiktion
I begyndelsen var ideen 1991 Foto, Lys DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.