enda

Jane Graun

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Se til venstre, der er en svensker 2003 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Wolfgang 1997 Statistkoordinator DK/Kort fiktion
Det store flip 1997 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Belma 1996 Scripter DK/Spillefilm
Manden der fik lov at gå 1995 Scripter U/Kort fiktion
Fyr og flamme 1994 Produktion DK/Kort fiktion
Barbut 1994 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Lasse Lasse lille 1993 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Det skaldede spøgelse 1992 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Freud flytter hjemmefra 1991 Produktionsassistent U/Spillefilm
Kajs fødselsdag 1990 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Sødere end honning 1989 Producer DK/Kort fiktion
David eller Goliath 1988 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Time out 1988 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Peter von Scholten 1987 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Valhalla 1986 Produktionskonsulent DK/Spillefilm
Når engle elsker 1985 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Ofelia kommer til byen 1985 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Min farmors hus 1984 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Udenrigskorrespondenten 1983 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.