enda

Jane Haagensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Aldrig mere i morgen 2017 Chefkostumier DK/Spillefilm
Fuglene over sundet 2016 Kostumier DK/Spillefilm
Frihed på prøve 2010 Kostumer DK/Spillefilm
Lærkevej 2009 Kostumier Tv-serie
Ledsaget udgang 2007 Kostumer DK/Spillefilm
Lotto 2006 Kostumer DK/Spillefilm
Halalabad blues 2002 Kostumer DK/Spillefilm
Slip hestene løs 2000 Kostumer DK/Spillefilm
Manden som ikke ville dø 1999 Kostumer DK/Spillefilm
En loppe kan også gø 1996 Kostumer DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.