enda

Jarl Axel Hansen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Offscreen 2006 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Dear Wendy 2005 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Glimt af mørke 2004 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Forbrydelser 2004 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Brødre 2004 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Arven 2003 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Kald mig bare Aksel 2002 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.