enda

Jasmine Hermann Naghizadeh

Producer. Født 8/6 1989. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2015 under deres linje for medieledelse.

Naghizadeh har produceret en række kortfilm som 'Kanin' (2018) og 'Himmelknald' (2020). Hun producerede web-serien 'Værelse til leje' (2018) og var associate producer på den islandsk-danske koproduktion 'Echo', der var udtaget til Locarno Filmfestival, hvor den vandt ungdomsprisen. Hun spillefilmdebuterer som producer med 'Robotbror' (2022).
Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Himmelknald 2020 Producer DK/Kort fiktion
Grøn top 2018 Producer DK/Kort fiktion
Værelse til leje (oversigt) 2018 Producer Fiktionsserie
Værelse til leje 3:6 2018 Producer Fiktionsserie
Værelse til leje 4:6 2018 Producer Fiktionsserie
Værelse til leje 5:6 2018 Producer Fiktionsserie
Værelse til leje 2:6 2018 Producer Fiktionsserie
Værelse til leje 1:6 2018 Producer Fiktionsserie
Værelse til leje 6:6 2018 Producer Fiktionsserie
Kanin 2018 Producer DK/Kort fiktion
Den bedste mand 2017 Producerassistent DK/Spillefilm
Hundeliv 2016 Producerassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.