enda

Jason Clarke

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Pet Sematary 2019 Medvirkende U/Spillefilm
First Man 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Everest - 3D 2015 Rob Hall U/Spillefilm
Abernes Planet: Revolutionen 2014 Malcolm U/Spillefilm
Zero Dark Thirty 2012 Dan U/Spillefilm
Lawless 2012 Howard Bondurant U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.