enda

Jason Statham

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Mechanic: Resurrection 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Wild card 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Fast & Furious 7 2015 Medvirkende U/Spillefilm
The Expendables 3 2014 Lee Christmas U/Spillefilm
Parker 2013 Parker U/Spillefilm
Hummingbird 2013 Medvirkende U/Spillefilm
Safe 2012 Medvirkende U/Spillefilm
The Expendables 2 2012 Lee Christmas U/Spillefilm
Blitz 2011 Brant U/Spillefilm
Killer elite 2011 Danny U/Spillefilm
The mechanic 2011 Bishop U/Spillefilm
The Expendables 2010 Lee Christmas U/Spillefilm
Crank: High voltage 2009 Chev Chelios U/Spillefilm
Death Race 2008 Jensen Ames U/Spillefilm
In the name of the king 2008 Farmer U/Spillefilm
Revolver 2005 Medvirkende U/Spillefilm
Final call 2004 Greer U/Spillefilm
Mean Machine 2001 Monk U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.