enda

Javier Bardem

(1922 – 2002)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Alle ved det 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Mother! 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge 2017 Medvirkende U/Spillefilm
The Gunman 2015 Felix U/Spillefilm
Skyfall 2012 Raoul Silva U/Spillefilm
To the Wonder 2012 Father Quintana U/Spillefilm
Biutiful 2010 Uxbal U/Spillefilm
Milos Forman: What doesn't kill you... 2009 Medvirkende U/Dokumentarfilm
Vicky Cristina Barcelona 2008 Juan Antonio U/Spillefilm
Kærlighed i koleraens tid 2007 Florentino Ariza U/Spillefilm
No Country for Old Men 2007 Anton Chigurh U/Spillefilm
Goya's Ghosts 2006 Brother Lorenzo U/Spillefilm
Mit indre hav 2004 Ramon Sampedro U/Spillefilm
Mandage i solen 2002 Santa U/Spillefilm
Before Night Falls 2000 Reinaldo Arenas U/Spillefilm
Kødet skælver 1997 David U/Spillefilm
Spis mig 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.