enda

Jean-Claude Carrière

(1931 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Erindring om mine bedrøvelige ludere 2012 Manus U/Spillefilm
Mødet i Toscana 2010 L'homme de la place U/Spillefilm
Goya's Ghosts 2006 Manus U/Spillefilm
Farvernes sang 1997 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Husaren på taget 1995 Manus U/Spillefilm
Junglens evangelium 1991 Manus U/Spillefilm
Cyrano de Bergerac 1990 Manus U/Spillefilm
Valmont 1989 Manus U/Spillefilm
Milou i maj 1989 Manus U/Spillefilm
Tilværelsens ulidelige lethed 1987 Manus U/Spillefilm
Oviri 1986 Manus DK/Spillefilm
Swanns kærlighed 1984 Manus U/Spillefilm
Danton 1982 Manus U/Spillefilm
Bliktrommen 1979 Manus U/Spillefilm
Begærets dunkle mål 1977 Manus U/Spillefilm
Banden 1976 Manus, Manuskript U/Spillefilm
Frihedens spøgelse 1974 Manus U/Spillefilm
Naturlig størrelse 1974 Manus U/Spillefilm
Borgerskabets diskrete charme 1972 Manus U/Spillefilm
I Satans vold 1972 Manus U/Spillefilm
Mælkevejen 1969 Manus U/Spillefilm
Tyven fra Paris 1967 Manus U/Spillefilm
Dagens skønhed 1967 Manus U/Spillefilm
Hjælp jeg bli'r skrupskør 1965 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.