enda

Jean Reno

(1948 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kokken 2012 Alexandre Lagarde U/Spillefilm
Beslutningen 2010 Dr. David Sheinbaum U/Spillefilm
The Pink Panther 2 2009 Ponton U/Spillefilm
The Pink Panther 2006 Ponton U/Spillefilm
Tigeren og sneen 2005 Fuad U/Spillefilm
Tais toi! - Hold kæft! 2003 Ruby U/Spillefilm
Rollerball 2002 Alexis Petrovich U/Spillefilm
Just Visiting 2001 Grev Thibault af Malfete U/Spillefilm
De blodrøde floder 2000 Medvirkende U/Spillefilm
Godzilla 1998 Philippe Roaché U/Spillefilm
Ronin 1998 Vincent U/Spillefilm
Alt for Roseanna 1997 Marcello U/Spillefilm
Leon 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Gæsterne kommer 1993 Medvirkende U/Spillefilm
The Big Blue 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.