enda

Jeanette Klintberg

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Unge Astrid 2019 Casting U/Spillefilm
Sameblod 2016 Casting U/Spillefilm
Broen 3 2015 Casting Tv-serie
Lulu 2014 Casting (Sverige) DK/Kort fiktion
Skumtimmen 2013 Casting U/Spillefilm
Broen 2 2013 Casting Tv-serie
Nogle gange kommer vinteren om natten 2011 Casting-konsulent DK/Kort fiktion
Himlen är oskyldigt blå 2010 Casting U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.