enda

Jenle Hallund

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The House That Jack Built 2018 Idé, Story developer DK/Spillefilm
Nymphomaniac Director's Cut 2014 Story developer DK/Spillefilm
Nymphomaniac 2013 Manuskonsulent, Story developer DK/Spillefilm
Melancholia 2011 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Limboland 2010 Co-instruktør DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.