enda

Jenna Mangulad

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Miss Osaka 2020 Klipper DK/Spillefilm
Prelle – Lytter til mig selv 2020 TV-klip DK/Dokumentarfilm
Danmarks Sønner 2019 Klipper DK/Spillefilm
Perfekte steder 3 2019 Klipper Tv-serie
Kirsebæreventyret 2019 B-klipper DK/Dokumentarfilm
Valhalla 2019 B-klipper DK/Spillefilm
Maja 2018 Klipper DK/Kort fiktion
Perfekte steder 2 2018 Klipper Tv-serie
Fædreland 2017 Klipper DK/Kort fiktion
Gennem drømmehinden 2017 Klipper DK/Dokumentarfilm
Sange i solen 2017 Klipper DK/Spillefilm
Perfekte steder 1 2017 Klipper Tv-serie
Ztriwer 2016 Klipper DK/Kort fiktion
Sombra 2016 Klipper DK/Kort fiktion
Selv hvis jeg hvisker 2014 Klip DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.